Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Surfwise

20/11/2015 | Flixfilm

Se Surfwise på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Doug Pray
Skuespillere: Juliette Paskowitz, David Paskowitz, Jonathan Paskowitz
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne dokumentar følger Dorian "Doc" Paskowitz' liv som berømt surfer, læge, sexguru, ægtemand og far til ni børn.

Surfwise havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Surfwise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Surfwise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surfwise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surfwise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surfwise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar