Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surviving Death

Surviving Death

06/01/2021 | Flixfilm

Surviving Death på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mary Neal, Bruce Greyson, Jim Tucker
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Hvad sker der, når vi dør? Denne dokumentarserie går tæt på personlige historier og forskning i nærdødsoplevelser, reinkarnation og paranormale fænomener.

Surviving Death (Undersøgelser af beviser for et efterliv) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Surviving Death på YouTube.Se Surviving Death på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Surviving Death (Undersøgelser af beviser for et efterliv) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surviving Death (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surviving Death, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surviving Death (Undersøgelser af beviser for et efterliv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar