Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surviving Hitler: A Love Story

Surviving Hitler: A Love Story

29/04/2014 | Flixfilm

Se Surviving Hitler: A Love Story på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: John Keith Wasson
Skuespillere: Jutta Cords, Christopher Karl Johnson, Jim Tavaré
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Med hidtil usete smalfilmsbilleder portrætterer denne gribende dokumentar to unge elskende, der var involverede i Valkyrie-attentatet på Hitler.


Se Surviving Hitler: A Love Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSurviving Hitler: A Love Story havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Surviving Hitler: A Love Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Surviving Hitler: A Love Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Surviving Hitler: A Love Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surviving Hitler: A Love Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar