Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surviving Paradise: A Family Tale

Surviving Paradise: A Family Tale

03/03/2022 | Flixfilm

Surviving Paradise: A Family Tale på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Renée Godfrey, Matt Meech
Skuespillere: Regé-Jean Page
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I dette naturdrama betyder en alvorlig tørkeperiode i Kalahari-ørkenen, at dyreflokke må sætte deres lid til familiesammenholdet for at overleve.

Surviving Paradise: A Family Tale havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Surviving Paradise: A Family Tale på YouTube.Se Surviving Paradise: A Family Tale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Surviving Paradise: A Family Tale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surviving Paradise: A Family Tale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surviving Paradise: A Family Tale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surviving Paradise: A Family Tale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar