Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surviving R. Kelly

Surviving R. Kelly

22/09/2019 | Flixfilm

Se Surviving R. Kelly på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tarana Burke, Kathy Chaney, Andrea Kelly, Candice Norcott
Spilletid: 306 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne dokumentarserie fortæller den indviklede historie om anklagerne mod musikeren R. Kelly. Kvinder fortæller detaljeret om hans seksuelle og psykiske misbrug af dem.


Se Surviving R. Kelly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSurviving R. Kelly (Sexanklagerne mod R. Kelly) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Surviving R. Kelly (Sexanklagerne mod R. Kelly) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Surviving R. Kelly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Surviving R. Kelly (Sexanklagerne mod R. Kelly) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surviving R. Kelly (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar