Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Surviving Summer

Surviving Summer

03/06/2022 | Flixfilm

Surviving Summer på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kai Lewins, Sky Katz, Lilliana Bowrey
Spilletid: N/A
Land: Australia, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En teenager fra New York bliver smidt ud af skolen og sendt i eksil til Australien, hvor hun hurtigt får bølgerne til at gå højt blandt en ung surfers inderkreds.

Surviving Summer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Surviving Summer på YouTube.Se Surviving Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Surviving Summer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Surviving Summer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Surviving Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Surviving Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar