Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Survivor

15/11/2016 | Flixfilm

Survivor på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: James McTeigue
Skuespillere: Milla Jovovich, Pierce Brosnan, Dylan McDermott
Spilletid: 96 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Pashtu, Mandarin
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da et meteor tvinger et rumskib til at nødlande på en øde planet, må den overlevende Kate Mitra kæmpe mod muterede væsner og post-apokalyptiske krigere.

Survivor havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Survivor på YouTube.Se Survivor på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Survivor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Survivor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Survivor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Survivor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar