Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Survivors Guide to Prison

Survivors Guide to Prison

24/05/2018 | Flixfilm

Se Survivors Guide to Prison på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Matthew Cooke
Skuespillere: Patricia Arquette, Danny Trejo, Susan Sarandon, Cynthia Nixon
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Tidligere indsatte, betjente og berømtheder kritiserer det amerikanske fængselssystem i denne dokumentar, der fungerer som en håndbog for de fængslede.

Survivors Guide to Prison (En overlevelsesguide til fængsel) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Survivors Guide to Prison på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Survivors Guide to Prison (En overlevelsesguide til fængsel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Survivors Guide to Prison stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Survivors Guide to Prison, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Survivors Guide to Prison (En overlevelsesguide til fængsel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar