Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Susanne Bier arbejder på morderisk Netflix-serie

Susanne Bier arbejder på morderisk Netflix-serie

24/03/2023 | Flixfilm
Nicole Kidman i Susanne Biers ‘The Undoing.

Efter at Susanne Bier lavede en af de mest succesfulde Netflix-film nogensinde, har den Emmy-vindende danske instruktør fundet sit næste projekt hos streamingtjenesten.

Der er tale om mini-serien ‘The Perfect Couple’, som byder på en stjerneparade af skuespillere: Nicole Kidman (‘The Undoing’), Liev Schreiber (‘Ray Donovan’), Meghann Fahy (‘The White Lotus’), Dakota Fanning (‘The Alienist’) samt Eve Hewson og Jack Reynor fra ‘Flora and Son’.

Susanne Bier vil instruere alle seriens 6 episoder, som er baseret på best-selleren af samme navn af Elin Hilderbrand.

Netflix har endnu ikke officielt bekræftet serien, men det medie Deadline, som har foden langt inde i den amerikanske tvbranche, skriver at projektet allerede er i hus.

‘The Perfect Couple’ er mordmysterium, der følger Celeste Otis, som på datoen den 4. juli skal giftes med den perfekte mand, som tilfældigvis også kommer fra den rigeste familie i området.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da et lig dukker op i havnen om morgenen på dagen, der skulle har budt på årets bryllup, bliver alle gæster til festen pludselig mistænkte.

Serien vil bringe Nicole Kidman og Susanne Bier sammen igen efter at have arbejdet på krimiserien ‘The Undoing’ på HBO, som også havde Hugh Grant på rollelisten.

Det var oprindelig planlagt, at ‘The Perfect Couple’ skulle være en FOX-serie, men den rykkede sidste år til Netflix. På daværende tidspunkt var danske Susanne Bier ikke tilknyttet projektet.

Der er ingen oplysninger om hvornår det forventes, at ‘The Perfect Couple’ kan streames på Netflix Danmark.
Skriv kommentar