Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Susanne Bier laver post-apokalyptisk thriller til Netflix

Susanne Bier laver post-apokalyptisk thriller til Netflix

20/07/2017 | Flixfilm

Den danske, verdensberømte og Oscar-vindende instruktør Susanne Bier har valgt den post-apokalyptiske thriller ‘Bird Box’, som sit næste film-projekt. Filmen bliver Netflix-eksklusiv og vil således udelukkende kunne ses på den amerikanske streamingtjeneste.

Sandra Bullock (‘Gravity’, ‘Miss Congeniality’) er sat til hovedrollen i Netflix-filmen, som foregår i en nær fremtid hvor en ukendt og mystisk kraft har drevet verden ud i et kaotisk dødshelvede. Bullock og hendes to børn er blandt de få overlevende og de må ud på en frygtindgydende rejse – 20 miles i en robåd – mens de har bind for øjnene.

‘Bird Box’ er baseret på en novelle af Josh Malermann fra 2014 og den er omskrevet til filmformatet af den anerkendte Eric Heisserer, som sidste år stod bag en af de helt store overraskelser; sci-fi-filmen ‘Arrival’.

Det er langt fra første gang, at Susanne Bier høster international opmærksomhed for sine evner som instruktør. I 2011 vandt Bier desuden en Oscar-statuette for filmen Hævnen i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film og i 2016 vandt hun en Emmy som bedste instruktør for den succesfulde miniserie Natportieren (The Night Manager).

LÆS OGSÅ   Netflix-serien '1899' droppet

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette er ikke det første stjernestøv, som den amerikanske streamingtjeneste har kastet efter Danmark. Foruden ‘Bird Box’ er Netflix også i gang med optagelser af serien ‘The Rain‘, som har Mikkel Boe Følsggard (En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab) i hovedrollerne. ‘The Rain’ får premiere på Netflix i 2018.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Bird Box’ er færdig og klar til premiere på Netflix Danmark.1 kommentar til Susanne Bier laver post-apokalyptisk thriller til Netflix

  1. Steen B. N - kl. 07:49, 21-07-2017:

    Uuuuh. Susanne Bier med selveste Sandra Bullock. Det skal nok blive godt!!! 😉

Skriv kommentar