Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Susanne Biers ‘Bird Box’ er den mest sete Netflix-film

Susanne Biers ‘Bird Box’ er den mest sete Netflix-film

28/12/2018 | Flixfilm

bird box netflix rekord seertal danmark premiereDen danske instruktør Susanne Bier har muligvis ikke kunnet glæde sig over anmeldelserne af hendes seneste film ‘Bird Box’, som generelt har været middelmådige.

Men nu kan Netflix afsløre, at deres medlemmer tilsyneladende godt kan se bort fra kritiske anmeldelser.

På Twitter (se nedenfor) kan streamingtjenesten nemlig meddele, at i alt 45.037.125 Netflix-kontoer har set ‘Bird Box’ i løbet af filmens første syv dage på Netflix.

Det er en rekord og de bedste seertal for en Netflix-film nogensinde, afslører streamingtjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

En Netflix-konto kan benyttes af hele husstanden uafhængig hvor mange, der bor på adressen, hvilket betyder at ‘Bird Box’ potentielt kan være blevet set af dobbelt så mange mennesker, hvis hele familien f.eks. har været samlet foran fjernsynet.

Antallet af mennesker, som har set ‘Bird Box’ kan derfor uden megen mådehold vurderes til at være i omegnen af 100 millioner.

Der er i alt 130 millioner betalende Netflix-medlemmer (kontoer) i verden og det betyder at Susanne Biers ‘Bird Box’ af blevet set af næsten en tredjedel af alle husstande, som har adgang til Netflix.

‘Bird Box’ er en post-apokalyptisk thriller, hvor en mystisk kraft decimerer verdens befolkning. Ansigt til ansigt med det ukendte finder Malorie kærlighed, håb og en ny begyndelse, inden det hele optrævles igen. Nu må hun flygte med sine to børn ned ad en farlig flod til det sidste sted, hun kan føle sig sikker. For at overleve må de gennemføre den farefulde rejse med bind for øjnene.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Treason' - sæson 1

Oscar-vinderen Sandra Bullock spiller hovedrollen mens hun får selskab af Trevante Rhodes, Sarah Paulson og John Malkovich.

Flixfilm har også anmeldt ‘Bird Box’ og som store dele af anmelderkorpset var anmelder Lars Møller heller ikke imponeret;

Susanne Bier kommer godt fra start, men ’Bird Box’ famler desværre i blinde, og vi ender med en film, der føles repetitiv og forceret.

Læs hele anmeldelsen af ‘Bird Box her.

Se ‘Bird Box‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar