Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Susanne Biers ‘Bird Box’ får en efterfølger

Susanne Biers ‘Bird Box’ får en efterfølger

14/03/2021 | Flixfilm

bird box 2 spansk netflixSusanne Biers apokalyptiske Netflix-hit ‘Bird Box‘, som ved premiere blev streamet af over 80 millioner hustande, får en spansk efterfølger.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Den danske instruktør Susanne Bier vil ikke være involveret i den nye film, som endnu er unavngivet.

‘Bird Box’ producerne Dylan Clark og Chris Morgan vil dog være tilknyttet, mens det spanske makkerpar Alex og David Pastor (‘The Occupant‘, ‘The Head’, ‘Carriers’, ‘Los Últimos Dias’) er blevet udpeget til at skrive og instruere efterfølgeren til den succesfulde Netflix-film.

Optagelserne begynder i slutningen af året, mens premieredatoen endnu ikke er offentliggjort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trods middelmådige anmeldelser, heriblandt fra Flixfilm, blev ‘Bird Box’ er kæmpe hit, hvor en mystisk kraft decimeret verdens befolkning og Malorie (Sandra Bullock) flygter derfor med sine to børn ned ad en farlig flod til det sidste sted, hun kan føle sig sikker. For at overleve må de gennemføre den farefulde rejse med bind for øjnene.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2024

Der har længe været snak om at lave en efterfølge til filmen med samme hold – Susanne Bier og Sandra Bullock – men det har indtil videre blot blevet ved snakken, mens Netflix øjensynligt har mistet tålmodighed og givet stafetten videre til det spanske produktionshold.

‘Bird Box’ fik premiere på Netflix Danmark den 21. december 2018 og har foruden Sandra Bullock også Sarah Paulson og John Malkovich på rollelisten.

Se ‘Bird Box‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar