Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suspect Zero

Suspect Zero

15/06/2014 | Flixfilm

Se Suspect Zero på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Crime, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: E. Elias Merhige
Skuespillere: Aaron Eckhart, Ben Kingsley, Carrie-Anne Moss, Harry Lennix
Spilletid: 99 min
Land: UK, Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En morder er løs, og da en FBI-agent gennemgår spor, opdager han, at den blodtørstige forbryders foretrukne ofre er andre seriemordere.


Se Suspect Zero på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuspect Zero havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suspect Zero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suspect Zero herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suspect Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suspect Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar