Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Suspect Zero

Suspect Zero

15/06/2014 | Flixfilm

Suspect Zero på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Crime, Horror, Mystery
Instruktion: E. Elias Merhige
Skuespillere: Aaron Eckhart, Ben Kingsley, Carrie-Anne Moss
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En morder er løs, og da en FBI-agent gennemgår spor, opdager han, at den blodtørstige forbryders foretrukne ofre er andre seriemordere.

Suspect Zero havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Suspect Zero på YouTube.Se Suspect Zero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Suspect Zero ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suspect Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Suspect Zero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Suspect Zero er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar