Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Suspiria

01/12/2018 | Flixfilm

Se Suspiria på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Horror
Instruktør: Dario Argento
Skuespillere: Jessica Harper, Stefania Casini, Flavio Bucci, Miguel Bosé
Spilletid: 92 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Russian, English, German, Latin
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En naiv amerikansk pige starter på en hæderkronet europæisk balletskole og finder ud af, at skolen har været mødested for hekse i mange år.


Se Suspiria på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSuspiria havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Suspiria ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Suspiria herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Suspiria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Suspiria stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar