Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sustainable

Sustainable

01/03/2017 | Flixfilm

Se Sustainable på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Matt Wechsler
Skuespillere: Marty Travis, Dan Barber, Rick Bayless, Mark Bittman
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Kokken Rick Bayless, landmænd og andre diskuterer historien bag bevægelsen for bæredygtige fødevarer, og som kan ændre den måde, vi kommer til at spise på i fremtiden.


Se Sustainable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSustainable havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sustainable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sustainable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sustainable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sustainable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar