Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sustainable

Sustainable

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Sustainable på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History, News
Instruktør: Matt Wechsler
Skuespillere: Marty Travis, Dan Barber, Rick Bayless, Mark Bittman
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Kokken Rick Bayless, landmænd og andre diskuterer historien bag bevægelsen for bæredygtige fødevarer, og som kan ændre den måde, vi kommer til at spise på i fremtiden.


Se Sustainable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sustainable havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sustainable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sustainable herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sustainable er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sustainable stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar