Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Susu

22/10/2022 | Flixfilm

Susu på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Horror
Instruktion: Yixi Sun
Skuespillere: Zitong Wu, Frederick Szkoda, Steve Edwin
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Mens de oversætter gamle film på en herregård, opklarer to unge kvinder mysteriet om en kinesisk operastjernes død — og kæmper for at undslippe hendes arv.

Susu havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Susu på YouTube.Se Susu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Susu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Susu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Susu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Susu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar