Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Svaha: The Sixth Finger

Svaha: The Sixth Finger

30/05/2019 | Flixfilm

Se Svaha: The Sixth Finger på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jae-hyun Jang
Skuespillere: Yoo Ji-Tae, Seon-kyu Jin, Lee Jung-jae, Jung-min Park
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En præst, der studerer religiøse kulter, beder en buddhistisk munk om hjælp i efterforskningen af en ny gruppe med en mystisk baggrund.

Svaha: The Sixth Finger havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Svaha: The Sixth Finger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Svaha: The Sixth Finger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Svaha: The Sixth Finger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Svaha: The Sixth Finger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Svaha: The Sixth Finger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar