Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Svaha: The Sixth Finger

Svaha: The Sixth Finger

30/05/2019 | Flixfilm

Svaha: The Sixth Finger på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Horror, Mystery
Instruktion: Jae-hyun Jang
Skuespillere: Lee Jung-jae, Yoo Ji-tae, Jeong Min Park
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En præst, der studerer religiøse kulter, beder en buddhistisk munk om hjælp i efterforskningen af en ny gruppe med en mystisk baggrund.

Svaha: The Sixth Finger havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Svaha: The Sixth Finger på YouTube.Se Svaha: The Sixth Finger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Svaha: The Sixth Finger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Svaha: The Sixth Finger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Svaha: The Sixth Finger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Svaha: The Sixth Finger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar