Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Svaha: The Sixth Finger

Svaha: The Sixth Finger

30/05/2019

Se Svaha: The Sixth Finger på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Jae-hyun Jang
Skuespillere: Ji-Tae Yoo, Jung-jae Lee, Jung-min Park, Min Tanaka
Spilletid: 122 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En præst, der studerer religiøse kulter, beder en buddhistisk munk om hjælp i efterforskningen af en ny gruppe med en mystisk baggrund.


Se Svaha: The Sixth Finger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Svaha: The Sixth Finger havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Svaha: The Sixth Finger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Svaha: The Sixth Finger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Svaha: The Sixth Finger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Svaha: The Sixth Finger stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar