Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sverige er Fantastisk

Sverige er Fantastisk

15/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Sverige er Fantastisk på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jessica Nilsson
Skuespillere: Lia Boysen, Lene Maria Christensen, Erik Clausen, Dan Ekborg
Spilletid: 87 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 3.7

Resumé: Da de bliver fyret for at være for gamle, rejser to danske strippere til Sverige, men livet på landet er mere besværligt, end de troede.


Se Sverige er Fantastisk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sverige er Fantastisk havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sverige er Fantastisk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sverige er Fantastisk herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sverige er Fantastisk er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sverige er Fantastisk stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar