Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sverige er Fantastisk

Sverige er Fantastisk

15/11/2016 | Flixfilm

Se Sverige er Fantastisk på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jessica Nilsson
Skuespillere: Lia Boysen, Lene Maria Christensen, Erik Clausen, Dan Ekborg
Spilletid: 87 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Da de bliver fyret for at være for gamle, rejser to danske strippere til Sverige, men livet på landet er mere besværligt, end de troede.


Se Sverige er Fantastisk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSverige er Fantastisk havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sverige er Fantastisk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sverige er Fantastisk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sverige er Fantastisk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sverige er Fantastisk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar