Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sverige er Fantastisk

Sverige er Fantastisk

15/11/2016 | Flixfilm

Sverige er Fantastisk på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Jessica Nilsson
Skuespillere: Lia Boysen, Lene Maria Christensen, Erik Clausen
Spilletid: 87 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Da de bliver fyret for at være for gamle, rejser to danske strippere til Sverige, men livet på landet er mere besværligt, end de troede.

Sverige er Fantastisk havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sverige er Fantastisk på YouTube.Se Sverige er Fantastisk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sverige er Fantastisk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sverige er Fantastisk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sverige er Fantastisk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sverige er Fantastisk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar