Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Swallow

01/10/2021 | Flixfilm

Swallow på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Carlo Mirabella-Davis
Skuespillere: Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O'Hare
Spilletid: 94 min
Land: United States, France
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Livets omstændigheder har fanget Tolani i 1980'ernes Lagos, Nigeria, hvor hun bliver involveret i narkosmugling med sin gadesmarte ven og må se konsekvenserne i øjnene.

Swallow havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swallow på YouTube.Se Swallow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swallow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swallow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swallow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swallow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar