Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swallows and Amazons

Swallows and Amazons

01/01/2022 | Flixfilm

Swallows and Amazons på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Philippa Lowthorpe
Skuespillere: Bobby McCulloch, Dane Hughes, Kelly Macdonald
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: På en ferie med familien slår fire eventyrlystne søskende lejr på en ø, hvor de kommer i karambolage med to lokale piger.

Swallows and Amazons havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swallows and Amazons på YouTube.Se Swallows and Amazons på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swallows and Amazons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swallows and Amazons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swallows and Amazons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swallows and Amazons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar