Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swap Shop

Swap Shop

16/02/2022 | Flixfilm

Swap Shop på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fiddling Leona, J.P. Mathes II
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Når radioprogrammet Swap Shop deler oplysninger om fantastiske tilbud, spidser samlere af biler, tegneserier, uhyggelige klovnefigurer og mange andre ting ører.

Swap Shop (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swap Shop på YouTube.Se Swap Shop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swap Shop (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swap Shop (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swap Shop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swap Shop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar