Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swearnet Live

Swearnet Live

01/10/2014 | Flixfilm

Swearnet Live på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Mike Smith, John Paul Tremblay, Robb Wells
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith
Spilletid: 75 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: "Trailer Park-drengene" John Paul Tremblay, Robb Wells og Mike Smith er værter for dette grove live kick-off af deres webbaserede Swearnet-netværk.Se Swearnet Live på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Swearnet Live havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swearnet Live på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Swearnet Live ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swearnet Live stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swearnet Live, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swearnet Live er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar