Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swearnet: The Movie

Swearnet: The Movie

01/04/2015 | Flixfilm

Swearnet: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Warren P. Sonoda
Skuespillere: Mike Smith, Robb Wells, John Paul Tremblay
Spilletid: 112 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da de går glip af muligheden for en tv-serie, lancerer Trailer Park Boys deres egen internetserie. Men de støder hurtigt på personlige og kreative konflikter.

Swearnet: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swearnet: The Movie på YouTube.Se Swearnet: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swearnet: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swearnet: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swearnet: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swearnet: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar