Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swearnet: The Movie

Swearnet: The Movie

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Swearnet: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Warren P. Sonoda
Skuespillere: Robb Wells, John Paul Tremblay, Mike Smith, Patrick Roach
Spilletid: 112 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da de går glip af muligheden for en tv-serie, lancerer Trailer Park Boys deres egen internetserie. Men de støder hurtigt på personlige og kreative konflikter.


Se Swearnet: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Swearnet: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swearnet: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swearnet: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swearnet: The Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swearnet: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar