Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swearnet: The Movie

Swearnet: The Movie

01/04/2015 | Flixfilm

Se Swearnet: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Warren P. Sonoda
Skuespillere: Robb Wells, John Paul Tremblay, Mike Smith, Patrick Roach
Spilletid: 112 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da de går glip af muligheden for en tv-serie, lancerer Trailer Park Boys deres egen internetserie. Men de støder hurtigt på personlige og kreative konflikter.


Se Swearnet: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSwearnet: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swearnet: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swearnet: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swearnet: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swearnet: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar