Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

01/01/2017 | Flixfilm

Se Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Horror, Musical, Thriller
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Timothy Spall
Spilletid: 116 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Efter at have været uberettiget fængslet dækker en hævntørstig morder sine spor med hjælp fra en bager, hvis kødtærter bliver berømte i hele London.


Se Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar