Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sweeney!

31/03/2023 | Flixfilm

Sweeney! på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: David Wickes
Skuespillere: John Thaw, Dennis Waterman, Barry Foster
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: London-detektiven Jack Regan tackler farlige fjender, mens han efterforsker et mord, der peger på sammensværgelse på de højeste regeringsniveauer.Se Sweeney! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sweeney! havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweeney! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sweeney! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweeney! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweeney!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweeney! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar