Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Girl

Sweet Girl

20/08/2021 | Flixfilm

Sweet Girl på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Brian Andrew Mendoza
Skuespillere: Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Han mistede sit livs kærlighed til et medicinalfirmas grådighed, og hans datter mistede sin mor. Der er ingen retfærdighed. Lige nu.Se Sweet Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sweet Girl havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweet Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sweet Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweet Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweet Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar