Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Home

Sweet Home

18/12/2020 | Flixfilm

Sweet Home på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Song Kang, Lee Jin-Wook, Lee Si-young
Spilletid: 2 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Mens mennesker bliver til blodtørstige monstre, der skaber kaos, må en deprimeret teenager og hans naboer kæmpe for at overleve — og for selv at forblive mennesker.Se Sweet Home på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sweet Home (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweet Home på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sweet Home (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Home (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweet Home, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweet Home er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar