Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Magnolias

Sweet Magnolias

19/05/2020 | Flixfilm

Se Sweet Magnolias på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.


Se Sweet Magnolias på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sweet Magnolias (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sweet Magnolias (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sweet Magnolias:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sweet Magnolias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Magnolias (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar