Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Magnolias

Sweet Magnolias

04/02/2022 | Flixfilm

Sweet Magnolias på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Maddie, Helen og Dana Sue, der har været venner hele livet, støtter hinanden, mens de tackler forhold, familie og karriere i den lille sydstatsby Serenity.

Sweet Magnolias (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweet Magnolias på YouTube.Se Sweet Magnolias på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sweet Magnolias (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Magnolias (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweet Magnolias, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweet Magnolias er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar