Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Micky for President

Sweet Micky for President

01/06/2016 | Flixfilm

Sweet Micky for President på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Music, News
Instruktion: Ben Patterson
Skuespillere: Ben Stiller, Sean Penn, Wyclef Jean
Spilletid: 89 min
Land: Haiti, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Efter det ødelæggende jordskælv i Haiti i 2010 går de berømte musikere Pras Michel og Michel Martelly sammen om at transformere landets regering.

Sweet Micky for President havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweet Micky for President på YouTube.Se Sweet Micky for President på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sweet Micky for President ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Micky for President stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweet Micky for President, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweet Micky for President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar