Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Micky for President

Sweet Micky for President

01/06/2016 | Flixfilm

Se Sweet Micky for President på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music, News
Instruktør: Ben Patterson
Skuespillere: Sean Penn, Ben Stiller, Sarodj Bertin, Wyclef Jean
Spilletid: 89 min
Land: Haiti, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Efter det ødelæggende jordskælv i Haiti i 2010 går de berømte musikere Pras Michel og Michel Martelly sammen om at transformere landets regering.


Se Sweet Micky for President på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSweet Micky for President havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sweet Micky for President ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sweet Micky for President herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sweet Micky for President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Micky for President stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar