Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet Micky for President

Sweet Micky for President

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Sweet Micky for President på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Music, News
Instruktør: Ben Patterson
Skuespillere: Ben Stiller, Sean Penn, Sarodj Bertin, Pras Michel
Spilletid: 89 min
Land: Haiti, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Efter det ødelæggende jordskælv i Haiti i 2010 går de berømte musikere Pras Michel og Michel Martelly sammen om at transformere landets regering.


Se Sweet Micky for President på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sweet Micky for President havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sweet Micky for President ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sweet Micky for President herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sweet Micky for President er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet Micky for President stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar