Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet November

Sweet November

24/06/2015 | Flixfilm

Se Sweet November på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Pat O'Connor
Skuespillere: Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: I denne romantiske tåreperser forelsker reklamemanden Nelson sig i den frisindede Sara, som insisterer på, at de kun kan være sammen i én måned.


Se Sweet November på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSweet November havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sweet November ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sweet November herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sweet November er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet November stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar