Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sweet November

Sweet November

24/06/2015 | Flixfilm

Sweet November på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Pat O'Connor
Skuespillere: Keanu Reeves, Charlize Theron, Jason Isaacs
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I denne romantiske tåreperser forelsker reklamemanden Nelson sig i den frisindede Sara, som insisterer på, at de kun kan være sammen i én måned.

Sweet November havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweet November på YouTube.Se Sweet November på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sweet November ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweet November stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweet November, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweet November er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar