Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Sweet Tooth’ får en tredje og sidste sæson

‘Sweet Tooth’ får en tredje og sidste sæson

03/05/2023 | Flixfilm

Der er ikke gået en uge siden premieren på anden sæson af den postapokalyptiske eventyrserie ‘Sweet Tooth’, men Netflix kan allerede afsløre, at serien vender tilbage for en tredje og sidste sæson.

Streamingtjenesten kan samtidig fortælle, at sæson 3 allerede er blevet optaget, hvilket formentlig er grunden til den næsten rekordhurtige udmelding.

Den fantasifulde serie ‘Sweet Tooth’ er baseret på den populære tegneserie fra DC Comics og produceret af ægteparret Susan Downey og Robert Downey Jr. (‘Iron Man’)

I serien drager en dreng (Christian Convery), der er halvt rådyr, og en omstrejfende enspænder, som drager ud på en usædvanlig rejse. Det vides dog ikke hvorfor børn fødes som halvt menneske og halvt dyr, men mange mennesker frygter og jager dem. Det kan have noget at gøre med den virus, der ramte verden for 10 år siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Sweet Tooth’ sæson 3 foregår i arktiske omgivelser og byder på nye eventyr, fortæller skaberen Jim Mickle, som håber at den sidste sæson vil byde på en tilfredsstillende afslutning på den episke serie.

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Mellem linjerne pointerer Mickle også, at historien slutter på det rigtige tidpunkt efter tre sæsoner.

Nyheden om endnu en sæson vil sikkert glæde mange Netflix-medlemmer, da serien i øjeblikket ligger i top 3 over de mest sete serier på Netflix. Kun overgået af de ligeledes vanvittigt populære Netflix-serier ‘The Diplomat‘ og den danske ‘Sygeplejersken‘.

Til trods for at optagelserne til ‘Sweet Tooth’ sæson 3 allerede er i hus, afslører streamingtjenesten ikke om vi kan forvente, at se de sidste afsnit allerede i år eller om vi må vente til 2024.

Se ‘Sweet Tooth‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til ‘Sweet Tooth’ får en tredje og sidste sæson

  1. Heine anker jensen - kl. 22:17, 10-05-2023:

    Dejligt med en sweet tooth sæson 3
    Tak skal i have ❤️

Skriv kommentar