Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sweetie

17/11/2021 | Flixfilm

Sweetie på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Jane Campion
Skuespillere: Geneviève Lemon, Karen Colston, Tom Lycos
Spilletid: 97 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Instruktøren Jane Campions debutfilm fra 1989 undersøger en dysfunktionel australsk familie. Den kolde Kay føler sig truet af sin søster Dawns pludselige ankomst.

Sweetie havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sweetie på YouTube.Se Sweetie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sweetie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sweetie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sweetie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sweetie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar