Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Święty Interes

Święty Interes

06/05/2021 | Flixfilm

Święty Interes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da deres far dør, beslutter to brødre at løse deres økonomiske problemer med deres arv, der består af en bil, der angiveligt har tilhørt Johannes Paul II.Se Święty Interes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Święty Interes havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Święty Interes på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Święty Interes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Święty Interes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Święty Interes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Święty Interes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar