Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swimming Upstream

Swimming Upstream

07/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Swimming Upstream på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Russell Mulcahy
Skuespillere: Geoffrey Rush, Judy Davis, Jesse Spencer, Tim Draxl
Spilletid: 114 min
Land: Australia, USA
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Tony er desperat for at slippe væk fra sin udspekulerede storebror og alkoholiske far, og finder ro og sin plads i livet i den lokale svømmehal.


Se Swimming Upstream på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Swimming Upstream havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swimming Upstream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swimming Upstream herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swimming Upstream er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swimming Upstream stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar