Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swimming Upstream

Swimming Upstream

07/01/2015 | Flixfilm

Swimming Upstream på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Russell Mulcahy
Skuespillere: Geoffrey Rush, Judy Davis, Jesse Spencer
Spilletid: 114 min
Land: Australia, United States
Sprog: English, Latin
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Tony er desperat for at slippe væk fra sin udspekulerede storebror og alkoholiske far, og finder ro og sin plads i livet i den lokale svømmehal.

Swimming Upstream havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swimming Upstream på YouTube.Se Swimming Upstream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swimming Upstream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swimming Upstream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swimming Upstream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swimming Upstream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar