Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swing, La vida d’un secret

Swing, La vida d’un secret

20/07/2022 | Flixfilm

Swing, La vida d’un secret på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da Judith og hendes kæreste Raúl besøger en swingerklub, finder hun ud af mere om sin familie – og om sig selv – end hun havde regnet med.

Swing, La vida d’un secret havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swing, La vida d’un secret på YouTube.Se Swing, La vida d’un secret på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Swing, La vida d’un secret ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swing, La vida d’un secret stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swing, La vida d’un secret, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swing, La vida d’un secret er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar