Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swing Vote

Swing Vote

20/12/2013 | Flixfilm

Se Swing Vote på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Joshua Michael Stern
Skuespillere: Kevin Costner, Madeline Carroll, Paula Patton, Kelsey Grammer
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Et sammentræf af finurlige hændelser ender med at en øldrikkende og doven person ene mand, skal bestemme hvem der bliver den næste amerikanske præsident.


Se Swing Vote på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSwing Vote havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swing Vote ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swing Vote herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swing Vote er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swing Vote stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar