Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Swinger

26/01/2020 | Flixfilm

Swinger på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Mikkel Munch-Fals
Skuespillere: Martin Buch, Mille Dinesen, Rasmus Botoft
Spilletid: 99 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En midaldrende mand, der er træt af sit rutineprægede liv, genfinder lidenskaben i en swingerklub, hvor han forelsker sig i en ung kvinde.Se Swinger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Swinger havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Swinger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Swinger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swinger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Swinger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Swinger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar