Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Switched

01/08/2018 | Flixfilm

Se Switched på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaya Kiyohara, Daiki Shigeoka, Tomohiro Kamiyama, Miu Tomita
Spilletid: 35 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Ayumis perfekte liv forsvinder, da den jaloux klassekammerat Zenko på en eller anden måde stjæler hendes krop, hendes kæreste og hendes liv.


Se Switched på Netflix

Anmeldelse: Switched

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSwitched (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Switched (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Switched herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Switched er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Switched (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar