Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sword Art Online II

Sword Art Online II

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Sword Art Online II på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Conrad Collins
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En videospilgigant skaber en ny teknologi, der gør det muligt for spillerne at styre deres online avatarer med deres egne kroppe – men der viser sig et mørkt twist.


Se Sword Art Online II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sword Art Online II havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sword Art Online II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sword Art Online II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sword Art Online II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sword Art Online II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar