Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sword Art Online II

Sword Art Online II

01/07/2018 | Flixfilm

Se Sword Art Online II på Netflix

Indspilningsår: 2014–2015
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Conrad Collins
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En videospilgigant skaber en ny teknologi, der gør det muligt for spillerne at styre deres online avatarer med deres egne kroppe – men der viser sig et mørkt twist.


Se Sword Art Online II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSword Art Online II havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sword Art Online II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sword Art Online II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sword Art Online II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sword Art Online II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar