Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale

Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale

01/07/2018 | Flixfilm

Se Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Tomohiko Itô
Skuespillere: Yoshitsugu Matsuoka, Haruka Tomatsu, Kanae Itô, Ayana Taketatsu
Spilletid: 119 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Alle er fordybet i et nyt "augmented reality"-spil kendt som Ordinal Scale. Men Kirito og hans venner afdækker en dyster hemmelighed, der truer dem alle.

Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar