Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sword Art Online

Sword Art Online

01/07/2018 | Flixfilm

Se Sword Art Online på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoshitsugu Matsuoka, Haruka Tomatsu, Bryce Papenbrook, Cherami Leigh
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En videospilgigant hjælper med at skabe en ny teknologi, der gør det muligt for spillere at styre deres online-avatarer med deres egne kroppe – men der er et mørkt twist.


Se Sword Art Online på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSword Art Online (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sword Art Online (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sword Art Online herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sword Art Online er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sword Art Online (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Sword Art Online

  1. sofia - kl. 16:39, 13-02-2019:

    hej jeg kunne virkelig godt lide denne serie og ville ønske at der kom en sæson 3. Håber der kommer en og at den kommer snart. Elsker nemlig virkelig meget denne serie

    Skriv kommentar