Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swordgai: The Animation

Swordgai: The Animation

31/07/2018 | Flixfilm

Se Swordgai: The Animation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand bliver besat af et legendarisk forhekset sværd, og med menneskehedens skæbne på sine skuldre skal han udnytte dets dæmoniske kraft mod sine fjender.


Se Swordgai: The Animation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSwordgai: The Animation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swordgai: The Animation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swordgai: The Animation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swordgai: The Animation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swordgai: The Animation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar