Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Swordgai: The Animation

Swordgai: The Animation

31/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Swordgai: The Animation på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En ung mand bliver besat af et legendarisk forhekset sværd, og med menneskehedens skæbne på sine skuldre skal han udnytte dets dæmoniske kraft mod sine fjender.


Se Swordgai: The Animation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Swordgai: The Animation (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Swordgai: The Animation (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Swordgai: The Animation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Swordgai: The Animation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Swordgai: The Animation (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar