Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sykt lykkelig

Sykt lykkelig

15/11/2020 | Flixfilm

Sykt lykkelig på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Johannes Hellstrand
Skuespillere: Jørund Lindgaard Aresvik, Liv Flesland, Arild Knutsen
Spilletid: 45 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kaja, der er gift med sin elskede gymnasiekæreste, kommer på dybt vand da et risqué-møde med sin nye nabo, Sigve går galt.

Sykt lykkelig havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sykt lykkelig på YouTube.Se Sykt lykkelig på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sykt lykkelig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sykt lykkelig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sykt lykkelig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sykt lykkelig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar