Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village

Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village

07/03/2019 | Flixfilm

Se Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Børnene får borgmesteren til at afholde en konkurrence ved byfesten for at kåre det smukkeste ved landsbyen.

Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village (Den smukkeste ting i byen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village (Den smukkeste ting i byen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sylvanian Families: The Treasure of Calico Village (Den smukkeste ting i byen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar