Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sylvanian Families

Sylvanian Families

07/03/2019 | Flixfilm

Se Sylvanian Families på Netflix

Indspilningsår: 1987–1988
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brian Belfry, Len Carlson, Lisa Coristine, Jeri Craden
Spilletid: 25 min
Land: USA, France, Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: De søde, små indbyggere i denne bedårende landsby har det altid supersjovt sammen med deres venner og familie.


Se Sylvanian Families på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSylvanian Families (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sylvanian Families (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sylvanian Families herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sylvanian Families er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sylvanian Families (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar