Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sylvanian Families

Sylvanian Families

07/03/2019 | Flixfilm

Sylvanian Families på Netflix

Produktionsår: 1987–1988
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tabitha St. Germain, Chuck Shamata, John Stocker
Spilletid: 25 min
Land: United States, France, Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Handling: De søde, små indbyggere i denne bedårende landsby har det altid supersjovt sammen med deres venner og familie.

Sylvanian Families (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sylvanian Families på YouTube.Se Sylvanian Families på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sylvanian Families (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sylvanian Families (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sylvanian Families, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sylvanian Families er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar