Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Sylvester Stallone er klar til kamp i Ultimate Beastmaster

Sylvester Stallone er klar til kamp i Ultimate Beastmaster

19/12/2016 | Flixfilm

Det er netop blevet annonceret, at Sylvester Stallones gameshow Ultimate Beastmaster får premiere på Netflix Danmark den 24. februar.

Nedenfor kan se et klip fra showet med Sylvester Stallone.

I Ultimate Beastmaster vil 108 udøvere kæmpe mod hinanden i fysisk krævende og hæsblæsende udfordringer med håb om at vinde konkurrencen og bliver kåret som The Beast og til sidst The Ultimate Beastmaster.

Som det kan ses i klippet nedenfor så vil konkurrencerne være lig med dem som er set i Wipeout, Ninja Warrior og Fear Factor, hvor deltagerne skal igennem en forhindringsbane. Ultimate Beastmaster omtales dog som et actionfyldt og revolutionerende show, så det skulle gerne byde på nye sveddryppende udfordringer, som ikke er set før.

Udøverne kommer fra USA, Brasilien, Sydkorea, Mexico, Tyskland og Japan og vil kæmpe mod hinanden igennem 10 episoder. Hver episode fokuserer på de enkelte lande, som bliver på eget lokalt sprog og med lokale værter.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Artiklen fortsætter under annoncen

Værterne i USA vil bl.a være Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Ridiculous Six), Charissa Thompson (Extra TV, Fox Sports), mens det i Brasilien er Anderson Silva (UFC Middleweight Champion), Rafinha Bastos (Komiker, TV personlighed).

Bag showet står action-ikonet Sylvester Stallone og Dave Broome (The Biggest Loser, Strong), der, udover rollen som producere, også medvirker i gameshowet.

Ultimate Beastmaster har premiere på Netflix Danmark den 24. februar.
Skriv kommentar