Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sylvia

15/07/2020 | Flixfilm

Se Sylvia på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Christine Jeffs
Skuespillere: David Birkin, Alison Bruce, Amira Casar, Daniel Craig
Spilletid: 100 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En mand vokser fra sit barndomsvenskab og beslutter sig for at gifte sig med sin kæreste, men snart forstyrrer tvangstanker og spirituel krigsførelse hans fredelige liv.


Se Sylvia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sylvia havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sylvia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sylvia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sylvia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sylvia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar