Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Synchronicity

Synchronicity

09/06/2016 | Flixfilm

Synchronicity på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Jacob Gentry
Skuespillere: Chad McKnight, Brianne Davis, AJ Bowen
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En fysiker forsøger at stoppe en mystisk kvinde i at stjæle hans eftertragtede opfindelse ved at rejse tilbage i tiden, hvor han afdækker overraskende sandheder.

Synchronicity havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Synchronicity på YouTube.Se Synchronicity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Synchronicity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Synchronicity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Synchronicity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Synchronicity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar