Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Synchronicity

Synchronicity

09/06/2016 | Flixfilm

Se Synchronicity på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Mystery, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Jacob Gentry
Skuespillere: Chad McKnight, Brianne Davis, AJ Bowen, Scott Poythress
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En fysiker forsøger at stoppe en mystisk kvinde i at stjæle hans eftertragtede opfindelse ved at rejse tilbage i tiden, hvor han afdækker overraskende sandheder.


Se Synchronicity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSynchronicity havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Synchronicity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Synchronicity herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Synchronicity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Synchronicity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar