Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Syv Netflix-anbefalinger mens vi venter på ‘Maniac’…

Syv Netflix-anbefalinger mens vi venter på ‘Maniac’…

11/09/2018 | Flixfilm

Med ti dage til at Netflix’ store satsning ‘Maniac’ har premiere, kan man næsten ikke vente på sit næste binge-projekt.

Sci-fi-komedieserien ‘Maniac’ med Emma Stone, Jonah Hill og Justin Theroux i hovedrollerne byder nemlig både på bizarre fantasier, masser af spænding og en ordentlig omgang humor.

Men bare rolig – Netflix har samlet syv titler, som kan få ventetiden til at flyve af sted.

‘Maniac’ har eksklusiv premiere på Netflix Danmark den 21. september og du kan læse mere om serien og se trailer her: Netflix frigiver trailer til sci-fi serien ‘Maniac’.

Se de 7 anbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Black Mirror

Hvis du ikke allerede har set dem, kan Black Mirrors fire sæsoner nemt få den lange ventetid til at gå. Sci-fi-serien udforsker en speciel, højteknologisk nær fremtid, hvor menneskehedens største nyskabelser og mørkeste instinkter kolliderer. En serie som både har surrealistisk Sci-fi mørke og spænding.

Se Black Mirror på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ghostbusters: Answer the Call

Se den tredje og seneste spillefilm i Ghostbusters-serien, Answer the Call, som taler til nostalgien og tager dig med på spøgelsesjagt i New York. Efter spøgelserne begynder at sværme omkring Manhattan, danner fire kvinder en paranormal udryddelsesbande for at jagte de ondsindede genfærd og forhindre en apokalypse.

Se Ghostbusters: Answer the Call på Netflix.

How it Ends

Da en mystisk katastrofe forvandler landet til en krigszone, drager en ung advokat vestpå med sin kommende svigerfar for at lede efter sin gravide forlovede. Den ildevarslende How it Ends er propfyldt med surrealisme, spænding og action.

Se How it Ends på Netflix.

Evigt solskin i et pletfrit sind

Følg Jim Carrey når han, som Emma Stone og Jonah Hill, forsøger sig med et medicinsk eksperiment. Da han erfarer, at hans ekskæreste gennemgik en eksperimentel medicinsk behandling for at udslette alle minder om ham, beslutter han at gøre det samme med hende. Se den Oscarbelønnede humoristiske film, mens du venter på flere nervepirrende eksperimenter.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juli 2024

Se Evigt solskin i et pletfrit sind på Netflix.

Altered Carbon

Endnu en serie som tager et blik ind i den uforudsigelige fremtid. Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: Ved at løse en gådefuld mordsag. En krimiserie spækket med surrealisme.

Se Altered Carbon på Netflix.

The Amazing Spider-Man

I genindspilningen af superhelteserien fra 2012 lærer high school-eleven Peter Parker, hvordan han kan udnytte sine nye kræfter, mens han står overfor superskurken Lizard. Så hvis du kun venter på Maniac for at se mere med Emma Stone, er det The Amazing Spider-Man, som du skal slå tiden ihjel med.

Se The Amazing Spider-Man på Netflix.

This Is the End

Trænger du i stedet til et godt grin med Jonah Hill, skal du se ham og flere Hollywood berømtheder spille sig selv i den vittige, sorte komedie, hvor de er tvunget til at holde hinanden ved selskab. For dommedagen er nær.

Se This Is the End på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
1 kommentar til Syv Netflix-anbefalinger mens vi venter på ‘Maniac’…

  1. EugeneToona - kl. 22:22, 12-06-2020:

    Enter comment here.

Skriv kommentar