Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Syysprinssi

Syysprinssi

31/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Syysprinssi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1980'ernes Helsinki truer en højspændt affære mellem to forfattere med at udvikle sig til det rene vanvid, da personlige dæmoner og professionel kappestrid tager over.


Se Syysprinssi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Syysprinssi havde premiere på Netflix Danmark den 31. December, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Syysprinssi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Syysprinssi herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Syysprinssi er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Syysprinssi stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore